Xi Jinping ontmoette met de Italiaanse premier Confit

2022-05-10 0 Comments

Xi Jinping ontmoette met de Italiaanse premier Confit

  Op 27 april 2019 ontmoette president Xi Jinping de Italiaanse premier Kongt in de Grote Zaal van de mensen. Xi Jinping wees erop dat ik vorige maand een succesvol internationaal bezoek aan Itali? heb geleid, en ik zou graag mijn oprechte dank willen uiten.

Tijdens het bezoek verwachtte ik de enthousiaste verwachtingen van de ontwikkeling van de ontwikkeling van China en de oprechte vriendschap van de Italiaanse mensen. Het wordt ook de enthousiaste reactie van het Chinese volk aangetrokken op de verjaardag van de aanvallen en de relevante tentoonstellingen worden gehouden in het Nationaal Museum van China.

China zeer gewaardeerd Itali?, in het Western Great Country, de Chinese University nam de leiding in het ondertekenen van de "One Riem" -samenwerking Memorandum, en ik zou het ermee eens zijn dat het feest hard heeft gewerkt om de bouw van "helemaal", Vouw handel en wederzijdse investeringen uit, verdiepende samenwerking en technologie-humaniora-uitwisseling laat de Chinese relaties vruchtbaarder zijn, en de mensen van de twee landen hebben meer ervaring met vriendelijke samenwerking en worden een model van de co-vestiging van China en Europa. De twee partijen moeten de strategische connotatie van alle betekenisrelaties stevig vasthouden, de co?rdinatie en samenwerking versterken bij het verbeteren van de wereldwijde governancesystemen, de vrijhandels- en multilateralisme onderhouden en nieuwe internationale betrekkingen construeren met wederzijds respect, eerlijkheid en rechtvaardigheid en samenwerking.

Ik hoop dat de interpretatie een grotere rol heeft gespeeld bij het bevorderen van de ontwikkeling van China-EU-relaties.

  Beknopt, gefeliciteerd met de succesvolle Chinezen hielden met succes de tweede "One riem" International Cooperation Summit Forum, ik heb serieus de voorzitter van XI Jinping bestudeerd bij de openingsceremonie van het forum en de belangrijke spraak gepubliceerd in de ronde tafel Summit en gelooft dat is zeer strategisch. De internationale gemeenschap is duidelijk erkend dat "een riem helemaal" een groot voordeel van de wereld is. President Xi Jinping heeft vorige maand veel van de ontwikkeling van Itali? om de Italiaanse mensen te verlaten.

De deelname van Itali? aan de "One Riem" -houding is stevig, ik geloof dat "helemaal" een goede kans is voor de wereld, en er zullen meer landen zijn om lid te worden van een gezamenlijke constructie.

Het is de bedoeling een alomvattende strategische partner, gastvrije Chinese bedrijven om in te investeren, neemt geen discriminerend beleid aan hen. Het is een beschaafd oud land, en het is noodzakelijk om de beschaafde dialoog verder te versterken, de groepscombinatie te versterken en het multilateralisme te behouden. Ding XuExiang, Yang Jiechi, Wang Yi, hij heeft deelgenomen aan de vergadering.