Yunnan Nettle Office organiseert netwerkbeveiliging in communautaire activiteiten

2022-05-07 0 Comments

Yunnan Nettle Office organiseert netwerkbeveiliging in communautaire activiteiten

Onlangs heeft Yunnan Nets Office gezamenlijk gezamenlijk ‘netwerkbeveiliging die community’-activiteiten in Lujia-gemeenschap, Xishan District, Kunming City, Kunming City.

De netwerkbeveiliging in communautaire activiteiten is het Yunnan Net TRUNA-kantoor om de algemene secretaris van TCD uit te voeren op "diepgaande ontwikkeling van netwerkbeveiliging kennisvaardigheden en popularisatie, het" netwerkbeveiligingsbewustzijn en beschermende vaardigheden "van de brede massa’s van mensen te verbeteren, en promoten de "netwerkveiligheid in de grassroots" "krachtige maatregelen.

Het doel is om de netwerkbeveiliging in de grassroots te halen, het concept van netwerkbeveiliging te bevorderen, de kennis van netwerkbeveiliging te populariseren, de netwerkbeveiligingsvaardigheden te bevorderen en het bewustzijn van de netwerkbeveiliging van de mensen te verbeteren en een sterke sfeer van "netwerkbeveiliging is de mensen, Netwerkbeveiliging vertrouwt op de mensen ".

Netwerkbeveiliging Promotie Vrijwilligers Geplaatst Netwerkbeveiliging Promotie Posters op de site van het evenement, Propaganda-tabellen instellen, promoters distribueren, de massa’s organiseren om deel te nemen aan netwerkbeveiliging online interactieve antwoorden. Vrijwilligers omringden de netwerkval in het echte leven, introduceren de massa’s aan de massa’s in de vorm van case-analyse en populariseer netwerkfraude, persoonlijke privacybescherming, om netwerkbeveiligingskennis aan de massa’s te populeren.