Wil je pijn doen aan een kleine piano? Expert: "Afstand, tijd"

2022-05-03 0 Comments

Wil je pijn doen aan een kleine piano? Expert: "Afstand, tijd"

Originele titel: Wil je pijn doen aan een kleine piano? Experts: "De afstand is in de buurt, de tijd is lang", zal ik echt pijn doen aan de kleine praktijk? Voor de geruchten van het plein, "Ten piano-kinderen, negen bijziendheid.

"In deze dag accepteerde Yang Yong het interview met China, Xinxin-reporter in de 16e:" In feite is het eigenlijk de bijziendheid van het kind, het is de verkeerde gebruikte gewoonte van de praktijk van de piano, met name, de ‘afstand is in de buurt , tijd ".

"Hij stelt voor om de" 20-20-20 principes "te volgen om visuele vermoeidheid te vermijden. Deze expert zei dat het leren van de piano een goede zaak is om het sentiment te cultiveren, intelligentie te ontwikkelen, maar het is niet moeilijk om te ontdekken dat de notities op de piano’s worden vaak heel klein afgedrukt., Zeer geheim. Om niet te spelen, duurt het lang, dicht bij de notitie, en de ogen zijn vatbaar voor vermoeidheid, droogte en andere problemen, en bijziendheid komt ook.

Yang Yong zei, nu, kinderen leren dat de piano nog steeds een kleine leeftijd heeft, en ouders verwaarlozen vaak een lange tijd om een ??piano te nemen die veel buitenactiviteiten bezet, waardoor bijziendheid wordt veroorzaakt. Vandaag, met de populariteit van oogkennis, zijn veel ouders begonnen te realiseren dat het gebruik van elektronische producten zijn beschadigd door elektronische producten, en ze zijn begonnen het kind te beheersen met behulp van elektronische producten. Yang Yong zei, maar de piano, leesboeken, schilderijen liggen ook dicht bij het oog. Als het kind al heel lang in een kleine binnenruimte is, in de buurt van het oog, ontbreken buitenactiviteiten en gemakkelijk te gaan. Naarmate Yang Yong de expert in Myopia Preventie en Controle-expert in Shanghai IR-Oog heeft opgemerkt dat de periode van het kind wordt aanbevolen om het ’20-20-20-principe’ te volgen, dat wil zeggen, 20 minuten, 20 seconden, 20 voeten (ongeveer) 6 meter) wegkijken vanaf de afstand tot het maken van kinderen hebben geen visuele vermoeidheid. Ouders kunnen de zithouding van het kind maken en ervoor zorgen dat het licht voldoende is om de waarschijnlijkheid van bijziendheid tijdens de praktijk van de piano te verminderen. Deze expert benadrukte ook "natuurlijke therapie", dwz minstens 2 uur per dag, badend buitensporten in de zon. Hij legde uit dat voldoende zonneschijn Retina Secretion Dopamine kan stimuleren, die bijziendheid effectief voorkomt, bijhouden en bedient bijziendheid.

Yang Yong vertelde verslaggevers dat gemeenschappelijke bijziendheid van tevoren volledig is voorspeld. Hij zei dat de meeste kinderen vóór de leeftijd van 7 een laag-oogbeeld is. De brekingsstaat zal veranderen met de ontwikkeling van het oog, dus het is tijdig ontdekt dat de brekingsontwikkeling abnormaal is, neemt regelmatig kinderen om te controleren, te verbeteren de Refractive Development-archieven. Het is erg noodzakelijk. Hij zei dat de jeugdperiode elk jaar of een half jaar moet worden uitgevoerd en het refractieve ontwikkelingsbestand is vastgesteld. Er wordt gemeld dat het brekingsontwikkelingsbestand de evaluatie van de kinderoogontwikkeling moet geven, kijk of het kind het optreden van bijziendheid, landbouw en astigmatisme heeft. (陈静) (Editor: Mu Jingyu, Zhu Hongxia) Delen Laat meer mensen zien.