Yongli Technology Summit Innovation Finding Future Decodal Disease Password Comprehensive Promotion Health China Construction

2022-04-29 0 Comments

Yongli Technology Summit Innovation Finding Future Decodal Disease Password Comprehensive Promotion Health China Construction

CCTV-nieuws: bevolkingsveroudering en risicovolle ziekten zijn de belangrijkste sociale problemen die gezamenlijk worden geconfronteerd met de wereld, diepgaande studie van verouderingsmechanismen en reageren wetenschappelijk op de veroudering van de vergrijzing van de bevolking.

Tijdens de periode van de 13e vijf jaar waren de verouderde onderzoeksresultaten van mijn land opmerkelijk. In de Chinese Academie van Sciences Institute vonden Liu Guanghui en zijn team een ??moleculaire schakelaar om de jonge staat van de cel te houden, die het ritme van de cellen kan vertragen door de verouderende schijnbare genetische klok te resetten.

In het Institute of Zoology, Chinese Academy of Sciences, is Liu Guanghui-team verborgen in het menselijke genoom in ge?nduceerde genetische informatie verborgen in het menselijke genoom, en hoopt de verouderingsacceleratie te onderdrukken door middel van overeenkomstige interventies. Hun huidige onderzoek bleek dat activering van endogene viruscomponenten in het menselijk genoom een ??sleutelfactor is waarin cellen en orgaan ouder worden.

Niet lang geleden werden sommige verouderende wachtwoorden ontcijfereerd door wetenschappers. Ze zijn in zeven jaar gedecenteerd en gescreend voor duizenden menselijke cellen. Van meer dan 20.000 menselijke genen, kunnen tientallen genen die niet zijn ontdekt, de bevordering van de celveroudering bevorderen en uiteindelijk worden bevestigd door herhaalde screening. Een nieuwe menselijke bevordering van veroudering. Een nieuwe menselijke bevordering gen genaamd Kat7.

Experimenten bevestigden dat na het inactiveren van het gen in de lever van de oudere muizen, 81% van de muizen meer dan 130 weken kan zijn, en dit ongeveer 80 jaar oud. Want verouderend onderzoek is vaak lang, omslachtig, deze studie is een belangrijke doorbraak op het gebied van internationaal verouderde biologieonderzoek, en volgens de nieuw ontdekte regelgevende genen van het onderzoek heeft het onderzoeksteam de meest complete menselijke verouderingspromotie opgericht. Gen Directory .

Sinds de 13e FIVETH heeft de reeks onderzoeksresultaten van de wetenschappers van mijn land het wetenschappelijke begrip van veroudering verdiept, met een belangrijke basis voor het verouderen van actieve interventies.

Sinds de oudheid zijn mensen enthousiast om jonge resistente veroudering te hebben, en cellulaire veroudering is de oorzaak van de veroudering van het lichaam. Naar verwachting zal het nieuwe typen preventiestrategie?n ontwikkelen voor osteoartritis, cardiovasculaire aandoeningen en neurodegeneratieve ziekten.

De veertiende vijftiende planningsdoeltaaktaken van mijn land wordt erop gewezen dat we volledig gezonde china-constructie moeten promoten, en het verwachte leven per hoofd van de bevolking zal een jaar oud toenemen.

In de toekomst, hoe u de diepe verouderingsmaatschappij betreedt, hoe u gezond land in de reis van ouder wordende onderzoek kunt bereiken, is een belangrijke taak voor wetenschappelijke werknemers.

Liu Guanghui, Associate Dean van de stamcel en regeneratie Medical Innovation Research Institute of the Chinese Academy of Sciences, Chinese Academy of Sciences: We zullen bijvoorbeeld hopen dat onze toekomstige wetenschappelijke beoordeling, veroudering van drugsinterventie, verouderde gen-interventie, verouderingscelinterventie En actieve gezondheid, we hopen bij technologische innovatie om gezondheidsveroudering te helpen bereiken, een oude en niet-delige, oude en nick-staat realiseren.